Këto bimë largojnë energjitë negative nga shtëpia juaj

Këto 3 bimë do të përshtaten në mënyrë të përkryer me çdo shtëpi dhe ju duhet të përpiqeni të keni të paktën një.

Borziloku

Kjo bimë është një shtesë e përsosur për çdo pjatë, gjithashtu ka erë të mrekullueshme dhe dekoron hapësirën. Pranvera është koha e duhur për të mbjellë këtë bimë dhe shumë besojnë se ajo largon shpirtrat e këqij. Besimet e lashta thonë se nëse ndizni një degë borziloku në shtëpinë tuaj, ai ka erë të mrekullueshme dhe largon energjinë negative. Borziloku është një bimë me shumë qëllime dhe duhet ta merrni sa më shpejt në shtëpinë tuaj.closevolume_off

Rozmarina

Kjo bimë nuk do të ishte gjë e keqe nëse keni nisur një biznes të ri ose keni takuar një dashuri të re. Besimet e vjetra thonë se lehtëson fillimin, tërheq dashurinë dhe epshin dhe mbi të gjitha nxit humorin e mirë. Rekomandohet rritja e rozmarinës si bimë shtëpie, e cila ka një kërcell të bukur dhe një aromë të mrekullueshme.

Livando

Një nga bimët më të bukura ndonjëherë është livanda. Ajo magjeps me aromën e saj magjepsëse, dhe gjithashtu rrit disponimin. Gjithashtu ka një efekt të dobishëm kundër pagjumësisë, shumë e përdorin atë në luftën kundër depresionit dhe nervozizmit. Mund ta keni si bimë shtëpie gjatë dimrit, dhe në verë mund ta hidhni jashtë. Përhapet shpejt, kështu që mund ta mbillni edhe në tokë.

SHARE