REGJISTROHEN 66 RASTE TË TJERA MË KORONAVIRUS NË MAL TË ZI

Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik përfunduan analizën e 445 mostrave për koronavirusin e ri në 24 orët e fundit, ndër të cilat 66 rezultate ishin pozitive.

Këta janë pacientë nga:

Podgorica: 39

Rozhaja: 8

Beranë: 4

Tivat: 3

Budva: 3

Cetinj: 3

Guci: 3

Bijello Pole: 1

Kotor: 1

Plav: 1

20 raste të reja janë kontakte të rasteve të konfirmuara më parë.

Dy vdekje të tjera u regjistruan në pacientët e trajtuar në Komunën e Beranës, dhe arritën rezultate pozitive të analizës së vdekjes së dyshimtë nga Rozhaja.

Numri i përgjithshëm i vdekjeve që nga fillimi i Qershorit nga #COVID19 është 8.

Gjatë ditës, 5 pacientë u shëruan.

Një person nga Cetinja dhe 4 nga Spitali i Përgjithshëm Beranë.

Që nga fillimi i qershorit, numri i përgjithshëm i rasteve të regjistruara është 583, ndërsa numri i rasteve aktive është 573.

SHARE