PSP-ja DON TË JENË PJESË E QEVERISË, JOKOVIQ: NE JEMI GATI PËR NEGOCIATA QË NGA NESËR

Kryetari i Partisë Socialiste Popullore (PSP), Vlladimir Jokoviq, tha se Bordi Kryesor autorizoi kryesinë e partisë për të biseduar me kryeministrin e emëruar Dritan Abazoviq për hyrjen në qeverinë teknike të pakicës. Siç tha ai, vendimi është marrë në një atmosferë demokratike dhe askush që ka mendim të ndryshëm nuk është respektuar maksimalisht. Më shumë se dy të tretat e anëtarëve të Bordit Kryesor mbështetën nisjen e negociatave për hyrjen e Partisë Socialiste Popullore në qeverinë teknike të pakicës. Propozimi që PSP-ja të jetë pjesë e qeverisë u mbështet nga 97 anëtarë, që është dhjetë vota më shumë se ç’duhej, ndërsa kundër ishin 32 anëtarë të Bordit Kryesor.

SHARE