Shkurtoni procesin e hekurosjes dhe kurseni energjinë elektrike: Ju nevojitet vetëm një gjë e lirë nga kuzhina

Një përdoruese e TikTok-ut ka ndarë një truk që ka kënaqur shumë njerëz

Punët e shtëpisë shpesh dinë të jenë të lodhshme dhe monotone. Të gjithë dëshirojnë që sa më parë të përfundojnë pastrimin me thithëse elektrike apo hekurosjen në mënyrë që të mund t’u kushtohen më shumë gjërave të tjera, siç janë shëtitjet apo shikimi i filmave të preferuar.

Hekurosja është një ndër punët e tilla. Mirëpo edhe për këtë ka një truk, transmeton Telegrafi.

E gjitha që ju duhet është folia e aluminit që është një izolues i mirë. Me ndihmën e saj mund të hekurosni të dy anët e rrobave përnjëherë.

Neat Caroline, ka ndarë një truk të thjeshtë për hekurosje.

– Merrni mbështjellësen e dërrasës për hekurosjes dhe futni pak folie alumini. Tërhiqeni mbrapa kapakun e tavolinës së hekurosjes dhe vendosni letrën e aluminit midis dy shtresave të veshjes, duke u siguruar që ana e shkëlqyeshme e folies të jetë e kthyer lart, thotë ajo në video.

– Folia e aluminit është një orientues i shkëlqyeshëm i ngrohtësisë, andaj përshpejton hekurosjen. Teknika e këtillë hekuros të dy anët njëherësh – ka shpjeguar ajo.

Shumica janë të kënaqur me këtë truk. /Telegrafi/

SHARE