TË PROMOVOHET NJË POLITIKË PAQEJE DHE BASHKËPUNIMI NË RAJON

Ne duam të promovojmë politikën e paqes dhe bashkëpunimit midis dy vendeve dhe më gjerë, por gjithashtu të japim një kontribut personal në përmirësimin e situatës në Ballkan, tha zëvendëskryeministri i Malit të Zi Dritan Abazoviq gjatë një takimi në Tiranë me Niko Peleshi, ministër i Mbrojtjës së Shqipërisë. Nga Qeveria shtojnë se në takim u tha se Mali i Zi dhe Shqipëria kanë zhvilluar, bashkëpunim politik dhe praktik konstruktiv brenda NATO-s, por edhe nisma rajonale të sigurisë.

SHARE