NIMANBEGU: EKONOMIA DHE TURIZMI DEPARTAMENTE TË DËSHIRUESHME PËR LISTAT SHQIPTARE

Nënkryetari i Forcës, Genci Nimanbegu nga koalicioni “Genci Nimanbegu – Nik Gjeloshaj” tha për “Vijesti” se përparësia e tyre është të arrijnë qëllimet e programit zgjedhor, e jo të jenë në funksione. Sidoqoftë, ai shton se nëse ata do të mund të zgjidhnin, nuk do të ishte Ministria e të Drejtave të Njeriut dhe Pakicave, por diçka tjetër, të tilla si ekonomia, zhvillimi rural dhe bujqësia, turizmi, transporti dhe punët detare.”Pozicioni im është që për shumë vite Ministria e të Drejtave të Njeriut dhe të Pakicave ishte nën menaxhimin e partive të pakicave shqiptare, dhe se tani duhet ta marrë dikush nga shumica, sepse duke udhëhequr ministri të tjera, pakicat do të tregonin se ata kanë kapacitetin për të kontribuar në zhvillimin e të gjithë Malit të Zi, dhe jo vetëm populli shqiptar,” tha Nimanbegu. Ai shtoi se qëllimet e programit mbeten mbi funksionet që ata mund të marrin në qeverinë e re.Përfaqësuesit e Listës Shqiptare “Genci Nimanbegu-Nik Gjeloshaj” thanë më herët se ata ka shumë të ngjarë të negociojnë me demokratët për pjesëmarrjen në degën ekzekutive sepse ata kanë bashkëpunimin më të mirë me demokratët, duke qenë se demokratët me partitë shqiptare formojnë qeverinë në Tuz.

SHARE