KUFIRI ME SHQIPERINË DO TË SIGUROHET NË MËNYRË MË EFIKASE

Për të mbrojtur kufirin shtetëror të Malit të Zi drejt Republikës së Shqipërisë edhe në mënyrë më efikase dhe me cilësi më të mirë, oficerët e Administratës së Policisë kanë mbikëqyrur këtë kufi shtetëror që nga 4 gushti, me mbështetjen e pjesëtarëve të Ushtrisë së Malit të Zi. Sipas vendimit të Këshillit për Mbrojtjen dhe Sigurinë, 16 pjesëtarë të Ushtrisë së Malit të Zi do të angazhohen vazhdimisht në ofrimin e mbështetjes për oficerët e Qendrës Rajonale për Policinë Kufitare “Qendra”, njoftoi Administrata e Policisë. Përmes patrullave të përbashkëta, kufiri shtetëror me Republikën e Shqipërisë do të sigurohet edhe më efektivisht, tha kreu i Qendrës Rajonale të Policisë Kufitare të Qendrës, Vasko Akoviq, duke shtuar se fokusi i këtyre aktiviteteve të përbashkëta është në parandalimin e migrimit ilegal.

SHARE