NË MAL TË ZI MUND TË HYJNË NGA RUSIA, UKRAINA, KANADA…

Qytetarët e Azerbajxhanit, Bjellorusisë, Kanadasë, Rusisë, Ukrainës dhe Zimbabve do të jenë në gjendje të hyjnë në Mal të Zi që nga nesër, pa kufizime shtesë, njoftoi Trupi Koordinues Kombëtar.

“Të gjitha masat zbatohen derisa rreziku i përhapjes së koronavirusit të pushojë ose derisa masa të ndryshohet ose revokohet, të cilat TKK i publikon rregullisht, përveç masave nën të cilat përcaktohet afati i aplikimit”, theksojnë nga Trupi Koordinues Kombëtar.

SHARE