MALI I ZI GATI TË NORMALIZOJË MARRËDHËNIET ME RUSINË

Mali i Zi është i gatshëm të kapërcejë situatën aktuale dhe të modernizojë marrëdhëniet bilaterale me Rusinë, duke punuar për normalizimin dhe forcimin e tyre, në përputhje me traditën e gjatë të marrëdhënieve miqësore.

Kjo u urdhërua në takimin midis Presidentit të Malit të Zi, Millo Gjukanoviq dhe Ambasadorit të sapoemëruar të Malit të Zi në Rusi, Millorad Shqepanoviq.

“Me atë rast, gatishmëria e Malit të Zi u shpreh në mënyrë që të kapërcejë situatën aktuale dhe të modernizojë marrëdhëniet dypalëshe midis dy vendeve, të punojë për normalizimin dhe forcimin e tyre, në përputhje me traditën e gjatë të lidhjeve miqësore,” u theksua nga zyra e Kabinetit të Gjukanoviq.

SHARE