ABAZOVIQ: NUK KA MAL TË ZI PA BIZNES TË SHËNDETSHËM

Zëvendëskryeministri Dr. Dritan Abazoviq në hapjen e ceremonisë së ndarjes së çmimeve për menaxherët / sipërmarrësit më të suksesshëm për vitin 2020, theksoi se nuk ka Mal të Zi pa biznes të shëndetshëm. „Vetëm biznesi i drejtë mund ta bëjë Malin e Zi një vend shumë të suksesshëm që mund të bëjë hapa të mëdha drejt BE-së dhe të krijojë një shoqëri të mirëqenies. Ky është një vend me mundësi të mëdha dhe mundësi të pashfrytëzuara,“ tha Abazoviq. Abazoviq theksoi se ky është vendi i duhur për të dërguar mesazhin se Mali i Zi ka nevojë për ta kthyer fokusin e tij nga temat e gabuara në ato të duhura, tema me të cilat merret bota moderne, të tilla si investimet, inovacionet, dixhitalizimi, lëvizshmëria, përparimi, turizmi i shëndetshëm dhe ekologjia. Abazoviq potencoi se çmimet do të jenë një nxitje për të gjithë fituesit për të punuar edhe më shumë dhe më mirë për të mirën e Malit të Zi dhe bizneseve të tyre. “Unë jam i kënaqur që ka shumë gra në mesin e fituesve. Ato janë pajimet e vërteta të një Mali të Zi të ri, modern dhe të zhvilluar. Le të ketë sukses Mali i Zi, le të ketë sukses biznesi,” përfundoi Abazoviq.

SHARE