FLETËPADI PENALE PËR SHKAK TË SHKELJES SË DISPOZITAVE SHËNDETËSORE

Policia e Malit të Zi ka paraqitur fletëpadi penale kundër 9 personave , për shkak të shkeljes së dispozitave shëndetësore , është kumtuar nga drejtoria e policisë.

Nga policia kanë kumtuar se 4 persona janë kapur në shkeljen e masave shëndetësore në rajonin e Rozhajës dhe dy në territorin e Herceg Novit.

Po ashtu në kumtesë theksohet se për shkakë shkeljes së masave janë proceduar edhe nga një individ në Beranë, Tivar dhe Ulqin.

SHARE