MINISTRIA E ZHVILLIMIT EKONOMIK APELON TEK QYTETARËT TË VASKINOHEN

Ministria e Zhvillimit Ekonomik u bëri apel qytetarëve që të përdorin sasitë e marra të vaksinave Sinofarm dhe Astra Zeneca dhe të vaksinohen kundër koronavirusit, në mënyrë që të kontribuojnë në kujdesin shëndetësor dhe shërimin më të shpejtë të industrisë së hotelierisë dhe turizmit. “Imunizimi është mënyra e vetme për të kontribuar në mbrojtjen shëndetësore të punonjësve dhe të ftuarve, dhe kështu rimëkëmbjen më të shpejtë të industrisë së mikpritjes dhe për të siguruar një sezon të suksesshëm turistik, i cili është i një rëndësie të madhe për rimëkëmbjen ekonomike të Malit të Zi,” theksojnë nga Ministria. Ministria ftoi të gjitha kompanitë e interesuara në turizëm dhe hotelieri të aplikojnë për pajisje mbrojtëse mjekësore falas, të cilat përfshijnë maska ​​mbrojtëse PP2 dhe PP3, syze dhe kecele, të cilat janë veçanërisht të dobishme për punonjësit në kuzhinën e objekteve hotelierike.

SHARE