KRIVOKAPIQ: JEPET LICENCA PËR KOMPANINË AJRORE KOMBËTARE TO MONTENEGRO

Kryeministri i Malit të Zi, Zdravko Krivokapiq,konfirmoi se Agjencia e Aviacionit Civil (ACV) ka lëshuar një licencë për kompaninë ajrore kombëtare ToMontenegro. “Në atë mënyrë, trafiku ajror do të marrë atë që kemi premtuar,” shtoi Krivokapiq. Ai tha se nuk mund të përcaktojë kur ToMontenegro do të ketë fluturimin e tij të parë tregtar. “Qeveria ka bërë gjithçka për të përfunduar detyrimet që kemi në një periudhë të caktuar kohore, e cila është një parakusht që ne të jemi në gjendje të fluturojmë kudo dhe mendohet së pari në Beograd,” deklaroi Krivokapiq.

SHARE