INSTITUTI: 5 VIKTIMA, 112 RASTE TË REJA

Në Malin e Zi, pesë persona të infektuar me koronavirus kanë vdekur që dhe 112 raste të reja pozitive janë regjistruar, njoftoi Instituti i Shëndetit Publik (ISHP). Që nga rezultatet e djeshme, pesë vdekje në lidhje me COVID-19 janë raportuar në Institut në pacientë nga: Berane (2), Bijello Pole (1), Ulqini (1) dhe Podgorica (1). Deri në orën 15:00, raportohet shërimi i 132 pacientëve. Numri i përgjithshëm i rasteve aktive të COVID-19 në Mal të Zi është 2,025.

SHARE