NUK KA RASTE TË REJA ME KORONAVIRUS

dangerous coronavirus Covid-19 virus in a laboratory - infection of 2019-nCoV virus. Global pandemic risk due to coronavirus outbreak

Nga sot në mëngjes deri në orën 16:30 pasdite, laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik përfunduan analizën e 179 mostrave, ndër të cilat nuk pati raste të reja të infeksionit koronavirus. Numri i personave të infektuar që nga fillimi epidemisë nuk ka ndryshuar dhe është 324, numri i të shëruarve është 261, ndërsa aktualisht numri i pacientëve aktiv është 55, në këto Komuna:

Podgoricë: 29

Ulqin: 10

Tivar: 6

Guci: 3

Plav: 3

Tuz: 1

Nikshiq: 1

Herceg Novi: 1

Bijello Pole: 1

SHARE