VAKSINIMI MASIV I RËNDËSISHËM PËR FILLIMIN E SEZONIT

Vaksinimi masiv është i rëndësishëm në mënyrë që Mali i Zi të mirëpresë më mirë fillimin e sezonit turistik, u njoftua gjatë prezantimit të edicionit të 11-të të Librit të Bardhë të Këshillit të Investitorëve të Huaj në Mal të Zi, i ndjekur nga ZëvendësKryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq. Abazoviq tha se është shumë i kënaqur që bashkëpunimi dhe komunikimi i shkëlqyeshëm i Qeverisë me Këshillin e Investitorëve të Huaj vazhdon, duke theksuar se Qeveria kishte disa takime me Këshillin e Investitorëve të Huaj në periudhën e kaluar. Në prezantimin e Librit të Bardhë, rëndësia e vaksinimit masiv u theksua në mënyrë që Mali i Zi të mirëpresë më mirë fillimin e sezonit turistik. Abazoviq shprehu besimin e tij se ky turizëm, pas vendosjes së Korridorit të Gjelbër, do të jetë mjaft i suksesshëm dhe se pas lëvizjes së kufizuar të qytetarëve në vitin e kaluar, ne mund të presim një fluks të konsiderueshëm të turistëve nga rajoni në muajt e ardhshëm.

SHARE