KRYEPARLAMENTARI I GUCISË, HASANGJEKAJ, TAKOHET ME KRYEPARLAMENTARIN E MALIT TË ZI, BEÇIQ

Kryetari i Parlamentit të Malit të Zi, Aleksa Beçiq, u takua me Kryetarin e Kuvendit të Komunës së Gucisë, Bujar Hasangjekaj dhe Zëvendëskryetarin e Kuvendit, Mesud Çekiq.

Beçiq përshëndeti iniciativën drejt krijimit të një komunikimi më intensiv me vetëqeverisjet lokale dhe theksoi se Parlamenti është një vend i dialogut, në të cilin duhet të afirmohen tema që kanë një rëndësi të veçantë për përmirësimin e të gjithë mjedisit shoqëror.

Bashkëbiseduesit e informuan Kryetarin e Kuvendit për sfidat aktuale të komunës së Gucisë dhe shprehën besimin e tyre se gjatë mandatit aktual ata do të arrijnë një bashkëpunim më aktiv me Parlamentin e Malit të Zi, në mënyrë që të krijojnë parakushte për tejkalimin e tyre.

Në mënyrë të ndërsjellë u deklarua se vetëm Mali i Zi multi-konfesional dhe multietnik çon në ndërtimin e shoqërisë civile.

SHARE