KLUBI TAEKWONDO „BESA“ MERR PJESË NË KAMPIONATIN E HAPUR TË BALLKANIT

Gjatë këtij vikendi u mbajt kampionati Ballkanik në sportin olimpik të Taekwondo-së. Ky aktivitet i Taekwondo-së mblodhi 550 sportistë nga 11 vendet e Ballkanit. Pjesë e këtij kampionati ishin edhe 3 sportista nga klubi i Taekwondo-së „Besa“. Sportistet Angjella dhe Andrea Berishaj me ekip nacional ndërsa Benan Jusufgjokaj në emer të klubit „Besa“. Angjella muar pjesë në kategori mbi 68 kg dhe ka fituar vendin e parë dhe Andrea në kategori -59 kg dhe ajo po ashtu fitoi vendin e parë ndërsa sportisti Benan Jusufgjokaj në kategori -51 kg ka fituar vendin e dytë.  

SHARE