INSTITUTI: REGJISTROHEN 219 RASTE TË REJA

Në Malin e Zi, në 24 orët e fundit, janë regjistruar edhe 219 raste të reja pozitive të infeksionit me koronavirus, 184 mes qytetarëve të Malit të Zi dhe 35 midis turistëve. U analizuan 3,154 mostra, kështu që pjesa e rasteve të reja pozitive në numrin e përgjithshëm të atyre të testuar për dje ishte 6.94 përqind. Gjatë ditës së djeshme, u raportuan dy vdekje nga infeksioni COVID-19, në persona të moshës 58 dhe 67 vjeç nga komuna e Budvës. Numri i përgjithshëm i vdekjeve të lidhura me infeksionin COVID-19 në Malin e Zi që nga fillimi i pandemisë është 1,635. Deri në orën 15:00, shërimi u raportua në 64 pacientë. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e sapo zbuluara si dhe numrin e të shëruarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktualisht aktive të COVID-19 në Mal të Zi është 2,028.

SHARE