BRENDA 24 ORËVE TË FUNDIT, REGJISTROHEN 257 RASTE TË REJA

Në 24 orët e fundit, 257 raste të tjera të koronavirusit janë regjistruar në Mal të Zi. Siç u njoftua, 2,824 mostra për koronavirusin e ri u përpunuan në 24 orët e fundit. Janë regjistruar 2 viktima nga Tivari dhe Plava, çka rrit numrin e të vdekurve të lidhura me infeksionin Covid-19 në Malin e Zi që nga fillimi i pandemisë në 1,633. Deri në orën 15:00, u raportua shërimi i 47 pacientëve. Vendi me raste më së shumti aktive është Podgorica, 427, pason Budva me 420, ndërsa në Tuz janë 12 raste aktive.

SHARE