SOT NË MEGNJES GODITJE TËRMETI 3.5 BALLË, NË CETINË

Epiqendra e tërmetit ishte 3 kilometra në Jug të Oçiniqit, konkretisht në zonën e Cetinës. Nga Departamenti i Sizmiologjisë së Mal të Zi, kumtuan se tërmeti ka qenë me magnitudë 3.5 dhe me thellësi prej 18 km.

Le të rikujtojmë se dje, Sektori Malazez për Sizmologji i Institutit për Hidrometeorologji dhe Sizmologji regjistroi në orën 11 dhe 1 minutë një tërmet më të fuqishëm me epiqendër 24 km në veriperëndim të Tiranës.

SHARE