GJUKANOVIQ: MALI I ZI, ME NDIHMËN E NATO-s, FORCOI SIGURINË E SAJ

Presidenti i Malit të Zi, Millo Gjukanoviq, vlerësoi se Mali i Zi, gjatë tre viteve të anëtarësimit në aleancën e NATO-s, duke ndarë vlerat e tij, të njohura nga aleatët si një partner serioz dhe i besueshëm, është gjithmonë i gatshëm të kontribuojë në përmbushjen e misionit dhe politikave të NATO-s me kapacitet të plotë.

Gjukanoviq tha në llogarinë e tij në Twitter se Mali i Zi, me mbështetjen e Aleancës, forcoi sigurinë e brendshme, të udhëhequr nga rëndësia e paqes dhe stabilitetit të vendit, rajonit dhe marrëdhënieve të fqinjësisë së mirë, duke u ndjerë më e sigurt me mbështetje.

“Jemi krenarë që jemi pjesë e familjes euro-atlantike, ne do të vazhdojmë në atë rrugë në vitet në vazhdim,” theksoi Gjukanoviq.

SHARE