FORMOHET KLUBI I DEPUTETËVE SHQIPTARË

Sot është formuar Klubi i deputetëve shqiptarë dhe për këtë është njoftuar edhe Kuvendi i Malit të Zi. Siç u theksua nga Forca e Re Demokratike, formimi i klubit është i domosdoshëm për të përmirësuar pozicionin e përparimit shqiptar, për ta mbrojtur dhe përfaqësuar denjësisht në Kuvend. “Sot iu drejtuam dhe informuam kryetaren e Kuvendit të Malit të Zi Danijela Gjuroviq lidhur me formimin e Klubit të Parlamentit Shqiptar, i cili përbëhet nga deputeti Genci Nimanbegu dhe Mehmet Zenka. Formimi i Klubit të Parlamentit është bërë në përputhje me nenin 31 paragrafi 6 i Rregullorës së Punës. Klubi i Deputetëve Shqiptarë është formuar për shkak të nevojës për të promovuar, mbrojtur dhe përfaqësuar denjësisht popullin shqiptar në Kuvendin e Malit të Zi”, thuhet në njoftimin e tyre. Ata theksojnë se si gjithmonë deputetët shqiptarë me vizionin e tyre u përpoqën të kontribuojnë në zgjidhjen e problemeve me të cilat ballafaqohen shqiptarët prej vitesh në Mal të Zi.

SHARE