203 TË INFEKTUAR NË MAL TË ZI

dangerous coronavirus Covid-19 virus in a laboratory - infection of 2019-nCoV virus. Global pandemic risk due to coronavirus outbreak

Instituti i Shëndetit Publik njofton se deri sot në mëngjes janë konfirmuar edhe 2 raste të reja, çfarë rrit numrin e personave të infektuar në Mal të Zi në 203. Në Tuz, sot është dita e 5 me rrallë që nuk kemi raste të reja. Nga dje e deri sot  në mëngjes në 08:40, janë analizuar 127 mostra, 2 prej të cilave ishin pozitive me koronavirusin e ri. Të gjithë pacientët e sëmurë janë nga Podgorica dhe janë kontakte të rasteve të njohura më parë. 

SHARE