CAKAJ TAKON HOTIN NË PRISHTINË

Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj po zhvillon një vizitë pune në Prishtinë, gjatë së cilës u takua me Kryeministrin e Republikës së Kosovës, Avdullah Hotin. Takimi pati diskutime të lidhura me rëndësinë e patjetërsueshme të qasjes së bashkërenduar, mes Republikës së Kosovës dhe Republikës së Shqipërisë, për mbrojtjen e të drejtave të shqiptarëve të Luginës së Preshevës. “Shprehëm shqetësimin e thellë lidhur me procesin e fshirjes së qëllimshme të adresave të shqiptarëve në Medvegjë, Bujanoc dhe Preshevë.”- u shpreh Cakaj në një reagim në Facebook, lidhur me takimin e zhvilluar Gjithashtu, bashkëfolësit ndanë pikëpamje të njëjtë mbi dialogun Kosovë-Serbi, i cili sipas tyre duhet të përfundojë me njohjen e Republikës së Kosovës nga ana e Serbisë.

SHARE