MBËRRITEN 20 RESPIRATORË MAL TË ZI

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë së Malit të Zi, Gjeneral Major Dragutin Dakiq dhe Shefi i Ekipit Mjekësor të Krizave, Dr. Nermin Abdiq, morën përsipër një donacion të vlefshëm të NATO-s në formën e 20 respiratorëve, njoftoi Ministria e Mbrojtjes. Vlera e tyre është 300,000 euro, ndërsa pjesa tjetër e pajisjeve mjekësore me vlerë 500,000 euro pritet në ditët në vijim.  “Në emër të Ministrisë së Mbrojtjes, unë falënderoj NATO-n për dhurimin e vlefshëm të pajisjeve mjekësore me vlerë 800,000 euro. Kjo është një provë tjetër e vërtetë e mbështetjes brenda Aleancës që vepron në të gjitha situatat, përfshirë pandeminë COVID. Konfirmimi se vetëm me unitetin dhe mbështetjen e të gjithë partnerëve në aleancën e NATO-s ne mund të ballafaqojmë në mënyrë efektive sfidat me të cilat përballet bota e sotme,” tha gjeneralmajori Dakiq. Dr. Abdić gjithashtu falënderoi për donacionin e vlefshëm dhe, veçanërisht në këtë moment të rëndësishëm. 

SHARE