SPAJIQ: DEFICITI, NJË NGA MË TË ULËTIT NË EVROPË

Në tetë muaj, deficiti buxhetor është zvogëluar në 1.2 përqind të prodhimit të brendshëm bruto (PBB) dhe është një nga më të ulëtit, nëse jo më i ulëti në Evropë, tha Ministri i Financave dhe Mirëqenies Sociale, Millojko Spajiq. “Suficiti në gusht është katër herë më e lartë se ajo e “rekordit” 2019 dhe arrin në 61.5 milion euro,” shkroi Spajiq në profilin e tij në Twitter. Ai tha se përfitimi i gjithçkaje është ekskluzivisht për qytetarët përmes rritjes së pagave brenda programit Evropa tani.

SHARE