COVID 19: 309 RASTE TË REJA, 9 VIKTIMA

Në 24 orët e fundit në Mal të Zi janë regjistruar 309 raste të reja me Covid-19, kanë njoftuar nga Instituti i Shëndetit Publik. Gjatë kësaj kohe 9 persona e kanë humbur jetën nga: Plevla (3), Podgorica (2), Andrijevica (1), Danillovgradi (1), Tuzi (1) dhe Herceg Novi (1). Gjatë kësaj kohe u shëruan 420 të infektuar. Numri total i rasteve aktive është 6,155, nga të cilët 60 në komunën e Tuzit.

SHARE