KOALICIONI SHQIPTAR “BASHKË NJI ZA” – DORËZON LISTËN

Koalicioni shqiptar – “Bashkë një zë” , i përbërë nga Unioni Demokratik i Shqiptarëve (UDSH), Partia Demokratike (PD) dhe LD në MZ ,  ka paraqitur listën e saj elektorale për zgjedhjet parlamentare.

Mbajtësi i listës është kryetari i PD-së Fatmir Gjeka, ku pas dorëzimit të listës ai shkurt u shpeh për “Vijesti” se janë optimistë dhe se presin një rezultat të mirë në zgjedhjet e ardhshme.

Në vendin e dytë është Ministri për të Drejtat e Njeriut dhe Pakicave, si dhe kryetari i UDSH-së Mehmed Zenka, në vendin e tretë është nga LD në MZ, Saubih Mehmeti, ndërsa në vendin e katërt Arbenita Vukaj anëtare e UDSH-së, në vend të pestë Enis Gjokaj nga UDSH.

Në vend të gjashtë dhe të shtatë janë anëtarët e PD-së Fitim Draga dhe Astrit Hoxha.

SHARE