NGA BE 53 MILION GRANTE DHE 60 MILION KREDI

Shefja e Delegacionit të Bashkimit Evropian (BE) në Podgoricë, Oana Kristina Popa, deklaroi se 53 milion euro janë dhënë në grante dhe 60 milion në kredi të favorshëm për Malin e Zi. “Bashkimi Evropian (BE) kujdeset për Malin e Zi,” shkruan Popa në llogarinë e saj në Twitter. Siç tha ajo, 100 respiratorë, dhjetë rrezet X dhe mbi dy milion copë pajisje mbrojtëse u dorëzuan në Malin e Zi. Popa shtoi se 42,000 doza të vaksinës Pfizer / BioNTech do të mbërrijnë në Malin e Zi nga maji deri në gusht.

SHARE