MBRËMJE AUTORIALE ME SHKRIMTARIN ANTON GOJÇAJ

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të organizojë mbrëmje autoriale me shkrimtarin Anton Gojçaj, e cila mbahet në kuadër të edicionit të 28-të të manifestimit letrar “Kalimera Poetike – Basri Çapriqi”.  Mbrëmja autoriale do të mbahet të shtunën, më 6 shkurt 2021, ora 17.00, në sallën e konferencave të Hotelit “Plaza” – Ulqin.   

SHARE