MILLATOVIQ: NJË UVERTURË E BUKUR PËR NJË SEZON TË SUKSESSHËM VEROR

Fotografi të bukura nga bregdeti dhe hotele të mbushura me turistë të shumtë me mbi 60 përqind është një avantazh për një sezon veror edhe më të suksesshëm, tha Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Jakov Millatoviq. Ai edhe një herë u bëri thirrje qytetarëve që të vaksinohen. “Pas vizitave intensive të punës në rajon, unë jam i kënaqur me fotografitë e bukura që vijnë nga qytetet tona bregdetare dhe pushtimin e hoteleve dhe mbi 60 përqind. Shumica e mysafirëve erdhën nga rajoni, dhe unë jam mirënjohës që ata e njohën Malin e Zi përsëri si një destinacion të sigurt,” shkroi Millatoviq. Ne kemi treguar se të gjithë së bashku, siç tha ai, mund të rimëkëmbim turizmin “dhe kjo është një avantazh i mirë për të shpresuar një sezon veror edhe më të suksesshëm”. “Prandaj, unë përsëri i bëj thirrje të gjithëve që të vaksinohen dhe të vazhdojnë të respektojnë masat në mënyrë që këto imazhe të bukura nga të gjitha qytetet tona të bëhen jeta jonë e përditshme,” tha Millatoviq.

SHARE