SOT NË MAL TË ZI JANË IDENTIFIKUAR 30 PERSONA ME KORONAVIRUS

Instituti i Shëndetit Publik ka publikuar shifra të reja të infektuarëve me koronavirus në Mal të Zi. Sot janë identifikuar nga mëngjesi e deri në orën 18, 30 persona dhe numri i përgjithshëm i rasteve tani është rritur në 174.

Rastet sipas bashkive janë:

Podgoricë: 77

Tuz: 34

Nikshiq: 14

Tivar: 12

Ulqin: 9

Andrijevicë: 7

Bijello Pole: 6

Budva: 4

Herceg Novi: 6

Tivat: 2

Danillovgrad: 3

SHARE