TË HËNEN, EKSPOZITA E SKULPTURAVE ME ELEMENTE KOMBËTARE DHE HISTORIKE TË SKULPTORËVE NGA SHQIPËRIA, VANI DHE KABILO

Komuna e Tuzit, më 6 dhjetor 2021, me fillim në ora 18:00 në QKI ,,Malësia” në Tuz, organizon, Ekspozitën e skulpturave me elemente kombëtare dhe historike të skulptorëve nga Shqipëria, Bujar Vani dhe Elvis Kabilo. Ekspozitën do ta hapë kryetari i komunës së Tuzit, Z. Nik Gjeloshaj, kurse fjalën e rastit do ta mbajë ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Mal të Zi, Shkëlqesia e tij, Z. Ridi Kurtezi. 

SHARE