INSTITUTI: 20 TË INFEKTUAR RISHTAS

Në Malin e Zi, në 24 orët e fundit, janë regjistruar edhe 20 raste të infektimit me virusin korona dhe nuk ka pasur vdekje në lidhje me infeksionin Covid-19, njoftoi Instituti i Shëndetit Publik (ISHP). Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik të Malit të Zi, laboratorë të tjerë publik dhe privatë që merren me diagnozën e infeksionit të ri të koronavirusit përfunduan analizën dje (e enjte, 1 korrik 2021) dhe paraqitën rezultate në Institut për 1,169 mostra për koronavirusin e ri. Deri në orën 15:00, raportohet shërimi i 15 pacientëve. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e sapo zbuluara, si dhe numrin e të rikuperuarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktive COVID-19 në Mal të Zi është 293.

SHARE