TË PAVAKSINUARIT NË FESTIVALE VETËM ME TESTIN PCR

Instituti i Shëndetit Publik po konsideron të ndalojë qytetarët që nuk janë vaksinuar të marrin pjesë në tubime, festivale dhe ngjarje sportive, ose test të detyrueshëm negativ PCR, të cilin ata do të duhet ta paguajnë vetë, u konfirmua për Dan nga ai institucion. Shefja e imunizimit në Institut, Millena Popoviq Samarxhiq, tha se kufizimet me të cilat vetëm qytetarët e vaksinuar do të lejohen të marrin pjesë në tubime, festivale dhe ngjarje sportive janë duke u konsideruar. Ajo përsëriti se regjistruan një përgjigje të pamjaftueshme të të rinjve për vaksinimin.

SHARE