QEVERIA FTON AVOKATËT NË TAKIM MË 9 MAJ

Qeveria e Malit të Zi u bëri thirrje përfaqësuesve të Dhomës së Avokatëve që bashkërisht të heqin të gjitha pengesat dhe vështirësitë në procesin e fiskalizimit elektronik në profesionin e avokatit në takimin më 9 qershor, duke marrë parasysh specifikat e tij. Ministria e Financave dhe Mirëqenies Sociale tha se Qeveria dhe ai departament janë të hapur për bisedime në lidhje me aplikimin e fiskalizimit elektronik, në mënyrë që të gjendet një zgjidhje për të kapërcyer situatën aktuale. Ata ftuan përfaqësuesit e Dhomës së Avokatëve në një takim që do të mbahet më 9 qershor në orën 11 në ambientet e Ministrisë.

SHARE