INSTITUTI: 7 VIKTIMA, 504 RASTE POZITIVE

Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik, laboratorë të tjerë publik dhe privatë që merren me diagnozën e infeksionit të ri të koronavirusit, përfunduan testimin e 1791 mostrave për koronavirusin e ri, ku u diagnostikuan 504 raste të reja pozitive të infeksionit SARS-CoV-2. Që nga rezultatet e djeshme, shtatë vdekje janë raportuar në Institut, në pacientë nga Podgorica (3), Tivari, Nikshiqi, Berane dhe Bijello Pole. Deri në orën 15:00, raportohet shërimi në 538 pacientë. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e sapo zbuluara, si dhe numrin e të rikuperuarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktive COVID19 në Mal të Zi është 7204.

SHARE