LISTA SHQIPTARE PRO REZOLUTËS SË PSD-së

Në takimin e anëtarëve të koalicionit “Lista Shqiptare”, u mor një vendim për të mbështetur nismën PSD-së, e cila i referohet Rezolutës për stabilizimin e situatës politike dhe arritjen e një konsensusi evropian. “Siç shpjegohet në detaje në Rezolutë, Mali i Zi është në një krizë politike, institucionale dhe sociale, kështu që ne besojmë se vendimi për të miratuar këtë Rezolutë është mënyra e duhur për të kapërcyer ndarjet dhe për të gjetur zgjidhje të përbashkëta kushtetuese, evropiane dhe demokratike,” thuhet në deklaratën e Listës Shqiptare.

SHARE