INSTITUTI: 571 RASTE TË REJA, 8 VIKTIMA

Sot në Mal të Zi janë regjistruar 571 raste të reja me Covid 19. Gjatë kësaj kohe 8 persona të infektuar e humbën jetën. Numri më i lartë i të infektuarve u regjistrua në Podgoricë 158, Ulqin 62 dhe Tivar 45. Gjatë kësaj kohe u shëruan 531 të infektuar. Numri total i rasteve aktive është 8,337, nga të cilët 176 në komunën e Tuzit.

SHARE