INAGUROHET RRUGA NË RAKIQ

Sot në Ditën e Komunës së Tuzit u bë inagurimi i rrugës së Rakiqit. Siç mund të vërehet, investimet në përmirësimin e infrastrukturës rrugore në komunën e Tuzit vazhdojnë. Sot, kryetari i Komunës së Tuzit – Z. Nik Gjeloshaj, së bashku me kryetarin e Kuvendit Fadil – Z. Kajoshaj si dhe me nënkryetarët Haris Ramoviq dhe Ivan Ivanaj, bënë inaugurimi e rrugës në Rakiq, me vlerë 353.789,25 dhe gjatësi 2450m, një arterie shumë e rëndësishme e komunikacionit rrugorë në komunën e Tuzit. ”Kjo rrugë ofron tashmë qarkullim të sigurt e me të gjitha standardet për banorët e kësaj zone” u shpreh Gjeloshaj.

SHARE