PPE MIRATOJNË REZOLUTËN PRO HEQJES SË VIZAVE PËR KOSOVËN

Partitë Popullore Evropiane kanë miratuar Rezolutën në mbështetje të liberalizimit të vizave për Kosovën. Lajmi është bërë i ditur nga nënkryetarja e LDK-së, Shqipe Mjekiqi përmes një postimi në rrjete sociale. “EPP sapo miratoi Rezolutën në mbështetje të liberalizimit të vizave për qytetarët e Kosovës. Faleminderit EPP, faleminderit OVP dhe Lukas Mandl për mbështetjen tuaj dhe paraqitjen e Rezolutës”, ka shkruar ajo.

SHARE