ISHP: 12 PERSONA VDIQËN, 449 TË INFEKTUAR

Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik kanë diagnostikuar gjithsej 449 raste të reja pozitive të infeksionit me koronavirus. Që nga rezultatet e djeshme e djeshme, dymbëdhjetë vdekje në lidhje me COVID 19 janë raportuar në Institutin e Shëndetit Publik në pacientë nga Podgorica (4), Cetija (2), Bijello Pole (2), Mojkovc (1), Nikshiq (1), Tivar (1) dhe Rozhaj (1), nga të cilët më i riu ishte 38 dhe i moshuari 84. Deri në orën 15:00, raportohet shërimi i 484 pacientëve. Numri i përgjithshëm i rasteve aktive COVID-19 në Mal të Zi është 8.558, 90 në komunën e Tuzit.

SHARE