NË KUADËR TË MANIFESTIMIT ,,VERA NË MALËSI’’ ORGANIZOHET MBRËMJE LETRARE NË MALËSI

Sekretariati për vetëqeverisje lokale në kuadër të manifestimit ,,Vera në Malësi” organizoj mbrëmje letrare me shkrimtarët dhe poetët që jetojnë dhe veprojnë në Mal të Zi.

Mbrëmja letrare u organizua në ambientet e mrekullueshme natyrore te Kroni i Traboinit.

Në këtë mbrëmje morën pjesë shkrimtarët Kaltrina Hoti, Hajredin Kovaçi, Dimitrov Popoviq, Ali Gjeçbritaj, Anton Gojçaj, Mark Lucgjonaj, si dhe Robert Camaj, ku nën moderimin e shkrimtarit, poetit dhe përkthyesit, Nikollë Berishaj, shoqëruar nga tingujt e violinës nga violinistja Dea Nicaj dhe pianistit Anton Lekoçaj, lexuan poezi dhe fragmente nga krijimtaria e tyre letrare.

Kjo mbrëmje përveç letërsisë dhe muzikës u shoqërua edhe me ekspozitën e pikturave të piktores dhe poetes Kaltrina Hoti, e cila në shenjë respekti dhe falënderimi Komunës së Tuzit i dhuroj një nga punimet e veta.

Kryetari i Komunës, Nik Gjeloshaj, në shenjë respekti pjesëmarrësve të panelit u dorëzojë mirënjohje, duke i falënderuar për punën dhe kontributin e tyre të palodhshëm në kultivimin e letërsisë shqipe në Mal të Zi.

SHARE