KALENDARI I ,,VERËS NË MALËSI” VJEN ME PLOT AKTIVITETE DHE ARGËTIM

Edhe këtë vit kalendari i ,,Verës në Malësi” vjen me plot aktivitete dhe argëtim.

Aktivitetet në korrik:

05.07.2023 – Panairi i Bujqësisë, QKI „Malësia“

06 – 09.07.2023 – „Një gotë për Gjeloshin“, Malësia

07.07.2023 – Simpozium kushtuar „Xhubletës“, Salla e Kuvendit

07.07.2023 – „Xhubleta dëshmitare e lashtësisë sonë“, Parku i Ri

09.07.2023 – Kërcimet nga ura në Tërgajë, Tërgajë

19 – 21.07.2023 – „Kids survivor“, Malësia

25.07.2023 – Koncert i muzikës klasike, Kulla e Vuksan Lekës

Aktivitetet në gusht:

10.08.2023 – Takimi vëllazëror me diasporën tonë, Vitojë

11.08.2023 – Mbrëmje letrare – Shihemi te Kroni i Traboinit, Kroni i Traboinit

15 – 19.08.2023 – Festivali i filmit kosovar, Kulla e Vuksan Lekës

Aktivitetet në shtator:

01.09.2023 – Dita e komunës së Tuzit, Oborri i komunës

07 – 08.09.2023 – Kolloriti i vendit tonë, Parku i Ri

11 – 15.09.2023 – Panairi i IV-të i librit, QKI „Malësia“

26 – 29.09.2023 – Java evropiane e sportit, Fushat sportive

SHARE