REGJISTRIM NË LIBRIN E NGUSHËLLIMEVE

Në Ambasaden e Shqipërisë në Mal të Zi është hapur Libri i ngushëllimeve, mbas pasojave që la tërmeti i fuqishëm në Shqipëri. Me rastin e termetit që ka goditur Republikën e Shqipërisë, nënkryetarët e komunës së Tuzit z. Ivan Ivanaj dhe z. Haris Ramoviq si dhe kryetari i Kuvendit z. Fadil Kajoshaj janë rregjistruar në librin e ngushëllimeve, thuhet në njoftimin e Komunës së Tuzit.

SHARE