INSTITUTI: 510 RASTE TË REJA, 8 VIKTIMA

In this handout photo released by the University of Oxford samples from the coronavirus vaccine trials, from various parts of the country, are handled inside the Oxford Vaccine Group laboratory in Oxford, England Thursday June 25, 2020. Scientists at Oxford University say their experimental coronavirus vaccine has been shown in an early trial to prompt a protective immune response in hundreds of people who got the shot. In research published Monday July 20, 2020 in the journal Lancet, scientists said that they found their experimental COVID-19 vaccine produced a dual immune response in people aged 18 to 55. (John Cairns, University of Oxford via AP)

Tetë persona kanë vdekur në Mal të Zi që nga rezultatet e fundit, dhe 510 raste të reja të infeksionit koronavirus janë regjistruar, njoftoi Instituti i Shëndetit Publik (ISHP). Numri i përgjithshëm i vdekjeve të lidhura me infeksionin Covid-19 në Malin e Zi që nga fillimi i pandemisë është 1,914.  Deri në orën 15:00, u raportua shërimi i 764 pacientëve. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e sapo zbuluara, si dhe numrin e të shëruarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktualisht aktive të Covid-19 në Mal të Zi është 7,226, 97 në komunën e Tuzit. 

SHARE