MARRËVESHJE TREPALËSHE NË LUFTËN KUNDËR KRIMIT TË ORGANIZUAR

Hapat e mëtejshëm të rënë dakord në zbatimin e operacioneve të përbashkëta që do të lehtësojnë hetimet më efikase kriminale të krimit të rëndë dhe të organizuar në Mal të Zi, Kosovë dhe Shqipëri, do të kontribuojnë në sigurinë rajonale. Kjo u theksua pas një takimi midis Drejtorit të Drejtorisë së Policisë, Veselin Veloviq dhe Ndihmës Drejtorit për Sektorin për lufta kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit Zoran Lazoviq me shërbimet policore të Shqipërisë dhe Kosovës. Tema e takimit ishte bashkëpunimi konkret në fushën e luftës kundër krimit të organizuar. Veloviq mbështeti fuqimisht vazhdimësinë e marrëdhënieve të partneritetit me shërbimet policore të Shqipërisë dhe Kosovës dhe shprehu gatishmërinë e policisë malazeze për të vazhduar zhvillimin e marrëdhënieve cilësore dhe profesionale. Përfaqësuesit e tre forcave të policisë diskutuan veprimet e suksesshme deri më tani dhe fillimin e aktiviteteve të reja operacionale të përbashkëta dhe shprehën gatishmërinë e plotë për të shkëmbyer informacione mbi luftën më efikase kundër grupeve të krimit të organizuar në baza ditore.

SHARE