TAKIM ONLINE I ORGANIZATAVE SHQIPTARE NË SHBA ME KRYETARET E SUBJEKEVE POLITIKE SHQIPTARE NË MAL TË ZI

Në kuadër të përpjekjeve për një listë të përbashkët të subjekeve politike shqiptare në Mal të Zi, siç mësohet nga KKSH-së me kërkesë të organizatave shqiptare në SHBA, është thirrur një takim në platformën online Zoom.

Në këtë takim virtual janë të ftuar kryetarët e subjekteve shqiptare në Malin e Zi dhe kryetarët e shoqatave në SHBA.

Tema e takimit është në lidhje me përpjekjet për formimin e një liste zgjedhore të subjekteve shqiptare për zgjedhjet e 30 gushtit 2020. 

Më poshtë mund të lexoni thirrjen që Koalicioni i Organizatave Shqiptaro-Amerikane nga Mali i Zi ia ka dërguar subjekteve

25 Korrik, 2020
Alternativa Shqiptare- ASH Forca E Re Demokratike- Forca Levizja Qytetare Perspektiva- LQP Lidhja Demokratike ne Mal te Zi- LDMZ Lidhja Demokratike Shqiptare- LDSH Partia Demokratike- PD Partia Qendrore Shqiptare per Integrime- PQSHI Unioni Demokratik i Shqiptar- UDSH Unioni i Tuzit- UT
Te Nderuar Udheheqes te Partive Politike Shqiptare ne Mal te Zi,
Ne përfaqësuesit e Koalicionit te Organizatave te Komunitetit Shqiptar ne Amerike me prejardhje nga Mali i Zi, Ju ftojmë të merrni pjesë në një takim me ne nesër diten e diel 26 korrik 2020 në 19:00 me orën e Malit të Zi (ose 13:00 me orën e Nju Jork-ut).
Me poshte jane detajet e takimit ne Zoom.
Presim përgjigjen tuaj.
E derguar me respekt nga,
Mark Gjonaj, NYC Councilmember
Albanian American Association Ulqini
Albanian American Community Association
Albanian American Cultural Foundation
Don Gjon Buzuku Association- Chicago
Don Gjon Buzuku Association- New York
Fondacioni Don Simon Filipaj
Fondacioni Plave Guci
Illyrian Business Organization- IBO
Shoqata Ana e Malit
Shoqata Atdhetare Malesia e Madhe- Michigan
Shoqata Koja Association
Shoqata Kraja
Shoqata Malesia e Madhe- New York
Trieshi Humanitarian fund

SHARE