KOMUNA E TUZIT FTON QYTETARËT E MALËSISË NË SOLIDARIZIM

Komuna e Tuzit, në shenjë solidarizimi me qytetarët e Republikës së Shqipërisë, fton të gjithë qytetarët e Malësisë dhe më gjerë, bizneset dhe shoqatat të ofrojnë ndihmën e tyre në këtë moment solidariteti për familjet në Shqipëri të prekura nga tërmeti.
Për ti ardhur në ndihmë të gjithë familjeve të dëmtuara nga tërmeti janë në dispozicion këto llogari bankare.
“Kontribute vullnetare, Emergjenca”
Banka Credins
IBAN ne ALL (Lek): AL29 2121 1016 0000 0000 0030 0001
IBAN ne EUR : AL72 2121 1016 0000 0000 0030 0003
IBAN ne USD: AL02 2121 1016 0000 0000 0030 0002
Gjithashtu, Ju bëjmë me dije se Komuna e Tuzit ka ndarë një fond prej 3000 eurosh për ndihmë- solidarizim me të prekurit nga tërmeti.

SHARE